avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Anulare contract de achizitie publica in instanta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Anulare contract de achizitie publica in instanta

Licitatie publica furnizare produse, desfasurata in luna noiembrie 2015. Se da castigatorul in luna decembrie 2015 (noi suntem pe locul 3 cu oferta admisibila insa necastigatoare dpdv al pretului). Se cere acces la dosarul achizitiei la sfarsitul lunii decembrie, se obtine accesul in aceeasi perioada. Se observa faptul ca ofertantul declarat castigator nu a respectat cerintele minimale din caietul de sarcini si ca nu a justificat decat printr-o simpla declaratie pe propria raspundere pretul neobisnuit de scazut cu toate ca autoritatea i-a cerut inclusiv preturi de la furnizori, fundamentare economica etc. Se observa faptul ca ofertantul de pe locul 2 nu a respectat cerintele minimale din caietul de sarcini. Se poate cere anularea contractului de achizitie publica in instanta si reevaluarea ofertelor astfel incat in mod just oferta noastra ar trebui sa devina castigatoare in urma acestei reevaluari ori se poate cere doar anularea si se pot obtine daune ?

Alte discuții în legătură

Decizie de anulare licitatie teodor82 teodor82 Buna ziua. O firma a participat la o licitatie - cerere de oferte si a avut cel mai scazut pret (criteriul de atribuire - pretul cel mai scazut). ... (vezi toată discuția)
Licitaþie Katri Katri Am participat la o licitaţie publică – cerere de ofertă - unde criteriul de atribuire era preţul cel mai scăzut. Licitaţia a fost câştigată de ... (vezi toată discuția)
Numar minim particpanti licitatie anjinsan anjinsan Buna Ziua, As dori sa va descriu urmatoarea situatie: La o licitatie publica deschisa pentru achizitionarea unui produs se prezinta trei ofertanti. Doi ... (vezi toată discuția)