avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contractul de arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contractul de arenda

Buna seara, as avea o intrebare, in 2011 a fost intocmit un contract de arenda pe o parcela de pamant, pe o perioada de 10 ani, arendatorul a incetat din viata in 2012, mai este valabil contractul, in cazul in care urmasii nu mai sunt de acord cu arendarea terenului
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:52, 11 Ianuarie 2016
Buna seara
Descendentii trebuiau sa denunte contractul, in caz contrar fiind pasibili sa plateasca arenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de arendare teren jetli jetli Bună ziua! Am o problemă la care nu găsesc o soluţie. La noi în sat este o persoană care de mulţi ani deţine în arendă pământurile bătrânilor ... (vezi toată discuția)
Arendatorul a decedat. ce pot face moștenitorii pentru a rezilia contractul de arendă? vioricaber vioricaber in legatura cu un contract de arenda-mama a avut contrcat de arenda incheiat cu o firma [e 10 ani -2027 expira.Mama a murit si noi suntem cinci frati dar nu am ... (vezi toată discuția)
Posibilitati reziliere contract de arenda" parintily parintily Buna ziua, Mama soacrei mele a incheiat un contract de arenda in 2009 pe o durata de 20 ani cu o societate agricola locala. Anul trecut aceasta a decedat si ... (vezi toată discuția)