avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca la Intrep.Individuala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca la Intrep.Individuala

o intreprindere individuala poate face contract individual de munca ptr propriul administrator?? vazand ca are ca obiect de activitate comert cu amanuntul iar singura persoana ce vinde marfa in magazin este chiar titularul intrep.individuale!!
Cel mai recent răspuns: pitirut , utilizator 19:23, 12 Ianuarie 2016
Titularul unei intreprinderi individuale nu se poate angaja pe sine insasi.
Conform prevederilor art. 25 din OUG 44/2008 titularul unei intreprinderi individuale poate cumula activitatea cu calitatea de salariat al unei terte persoane, nu si in calitate de salariat propriu.
MULTUMESC MULT!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare detinator firma dactari dactari buna ziua am infiintat o firma intreprindere individuala cu activitate transport marfa . eu ca si detinator al acestei firme ca sa pot eczercita functia de ... (vezi toată discuția)
Subventie pt angajare persoane peste 45 ani adi55lumi56 adi55lumi56 administratorul unei firme II, se poate angaja la firma proprie si sa beneficieze de subventia acordata pentru angajarea persoanelor peste 45 ani? (vezi toată discuția)
Se poate vechime retroactiv? excelenta32 excelenta32 Buna ziua. Am o întreprindere individuală inca din anul 2010 si fiind eu administrator, nu am avut făcut un CIM. Exista vreo cale legală de a plăti din ... (vezi toată discuția)