avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 201 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Taxe si impozite
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Taxe si impozite

buna seara.va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se poate,am depus actele pt infiintarea unui SRL si nu stiu care vor fi taxele si impozitele ce vor trebui platite lunar si TVA la ce perioada nimeni nu ma lamurit pana acum.multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:20, 13 Ianuarie 2016
Pentru un srl microintreprindere care se inregistreaza ca platitor de tva inca de la inceput: veti depune trimestrial, pana pe 25 a lunii urmatoare incheierii trimestrului, declaratia 100 pentru impozitul pe venitul microintreprinderii 3%, declaratia 300 pentru tva si declaratia 394 cu facturile de la vanzari si cumparari. Astea deci le depuneti in timpul anului.
Anul urmator (pentru anul precedent) in luna ianuarie depuneti declaratia 094, in februarie 392 si apoi bilantul anual completat si semnat de catre un contabil autorizat membru ceccar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte contabile firma platitoare de tva cu zero activitate mircea.nedelcu mircea.nedelcu Buna ziua, Am un SRL platitor de TVA. Nu am nici o activitate pe aceasta firma dar vreau sa o tin activa cateva luni, cand voi avea timp sa incep ... (vezi toată discuția)
Declaratii microintreprindere ASKIM3GET ASKIM3GET Buna ziua Pentru o microintreprindere care nu are angajati, e neplatitoare de tva si are o cifra de afaceri sub 10000 euro, ce declaratii trebuie depuse ... (vezi toată discuția)
Declaratia 094 miki24 miki24 Daca am depasit plafonul de 100000 euro si nu am efectuat achizitii intracomunitare trebuie sa mai depun declaratia 094 \\"Declaraţie privind cifra de afaceri ... (vezi toată discuția)