avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1399 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii de depus de un birou individual de ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii de depus de un birou individual de arhitectura?

Buna ziua,

Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu urmatoarele : este vorba despre o persoana fizica liberala (birou individual de arhitectura), fara angajati, neplatitor de TVA. In anul 2016 nu a avut nicio incasare, are insa o incasare pe anul 2016. Va rog sa-mi spuneti ce declaratii trebuie sa depuna in anul 2016 si, eventual, daca trebuie sa plateasca vreo contributie. Pentru o suma de 20.000 lei incasata in 2016, ce suma trebuie sa plateasca in 2017 (impozit+alte contributii, daca sunt necesare) ?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Inchidere intreprindere individuala elenamacavei elenamacavei Vreau sa inchid II cat mai urgent. data inceperii activitatii este august 2015. neplatitor de TVA, fara angajati. am platit impozit pe venit si contributia la ... (vezi toată discuția)
Declaratii anaf -2016 pentru b.i.a. 1314 1314 buna seara, Imi puteti spune ce declaratii trebuie sa depun pe 2016 daca detin un birou individual de arhitectura (profesie liberala) ? Anul trecut, la ... (vezi toată discuția)
Taxe anaf birou individual de arhitectura anamaria_ursache anamaria_ursache buna seara, Imi puteti spune ce declaratii trebuie sa depun pe 2016 daca detin un birou individual de arhitectura (profesie liberala) ? Anul trecut, la ... (vezi toată discuția)