avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sotia a plecat de acasa si am 2 copii minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sotia a plecat de acasa si am 2 copii minori

buna ziua sunt casatorit de 12 ani am doi copii minori eu lucrez de 12 ani la aceeasi firma ea a schimbat multe locuri de munca acum incepe sa imi spuna ca pleaca afara sa munceasca si daca nu o las ea tot pleaca am fost deacord sa pentru 6 un contract de 6 luni mentionez ca copii stau cu mine si are grija de ei mama mea ea dupa o luna a avut acolo la locul de munca niste conflicte si a cautat in alta parte iar aici de la noul loc de munca a inceput discutiile sa nu o mai sun ca este ocupata bineinteles nu o sunam in timpul programului ba spunea ca o sa se descarce telefonul adica anumite motive am inceput sa fiu dubios am aflat pana la urma ca a cunoscut un barbat si ma ameninta ca nu mai vine ca ea sta acolo nu am fost de acord dar i-am zis ca a gresit o iert sa vina acasa la copii pe care ii avem ca nu vreu sa distrugem familia eu nu vreu alta mama sau alt tata la copii mei doresc sa nu o pierd imi spune ca termina contracul vine acasa sta 1 luna si vrea sa plece inapoi la acel barbat ce pot sa fac sa nu mai plece inapoi ce posibilitati legale sunt. Va rog AJUTATI-MA
Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 11:33, 24 Ianuarie 2016
doresc sa nu o pierd imi spune ca termina contracul vine acasa sta 1 luna si vrea sa plece inapoi la acel barbat ce pot sa fac sa nu mai plece inapoi ce posibilitati legale sunt.


niciuna, dragoste cu sila nu se poate. Oricum, dragoste nu prea mai e.

dar i-am zis ca a gresit o iert


Dvs o iertati, dar ea nu vrea sa fie iertata

intelegeti-va cand vine pentru un divort amiabil, intelegeti-va in privinta copiilor.
Chiar daca va despartiti, copiii au aceiasi parinti.


Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Ianuarie 2016
gi-jane2, moderator
da dar ea zice ca ma iubeste si ca asta a fost sa indragaostit si de acel barbat
vedeti ce o sa fie in luna aia cand o veni acasa, daca o sa mai vrea sa plece apoi, inseamna ca nu v-ati priceput.
Nu o puteți impiedica sa plece.
În vechiul cod penal exista infractiunea de adulter dar i prezent nu mai este incriminata penal.
Dacă nu reușiți să aveți o relație normală de familie și se va iniția o acțiune de divorț solicitați ca locuința minorilor să fie la dvs.

Alte discuții în legătură

Domiciliu minori Sadness Sadness Buna ziua, Sunt in pragul unui divort pe care nu mi-l doresc. Sunt insurat de 7 ani, fetita de 5 ani, baietel de 2 ani. De-a lungul relatiei, am avut ... (vezi toată discuția)
Mama a parasit domiciliul conjugal CristinaPopi CristinaPopi Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie: mama a 2 copii mici a plecat cu acordul sotului ei (tatal copiilor) la lucru in strainatate. ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara - consecinte neplata, propunere adoptie copil pisicuta33 pisicuta33 buna ziua, am si eu o neliniste.Nu am platit pensia alimentara de 2 luni iar fosta sotie ma dat in judecata eu fiint plecat din tara dar ea stia acest lucru si ... (vezi toată discuția)