avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... COMPETENTA TERITORIALA-INTABULARE
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

COMPETENTA TERITORIALA-INTABULARE

In cazul unei localitati din jud. A s-au retrocedat unei persoane 10 ha.Proprietarul a primit TP de la Prefectura jud. A si a intabulat terenul la OCPI din Jud. A.
Localitatea respectiva fiind la limita cu jud. Bs- a transferat 50 ha unei comune vecine din Jud. B, prin protocol intre prefecturi. Prefectura jud. B a eliberat T.P. pentru terenul din jud. A locuitorilor din jud. B. Acestia si-au intabulat terenul la OCPI din jud. B.
Din eroare o parcela din jud. A pentru care s-a primit TP din jud. A si intabulata in jud. A a primit-o si un solicitant din jud. B care a intabulat-o la OCPI din jud. B cu un alt numar.
Intrebarea e daca se poate intabula un teren aflat in jurisdictia unui OCPI judetean la OCPI ul din alt judet ?

Alte discuții în legătură

2 titluri de proprietate pe aceleasi suprafete rolex rolex In anul 2001 mi s/a reconstituit in baza Legii 1/2000 suprafata de 20 ha. Mi s/a intocmit Titlul de Proprietate si am inscris suprafata in Cartea ... (vezi toată discuția)
Modificare titlu de proprietate teren agricol serban_ana67 serban_ana67 cum pot modifica un tiltu de proprietate teren agricol redactat gresit de OCPI? in titlu scrie Tarla 30 in loc de 50,iar la cadastru nu ia in seama adeverinta ... (vezi toată discuția)
Rolul agricol nu bate cu pământul pe care îl am în posesie Valy8625 Valy8625 Buna ziua, am o problema mai delicată și nu stiu exact ce șanse de reușită as avea. Începând cu anu 1990 sa restituit țăranilor pămînturile inapoi ... (vezi toată discuția)