avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Declaratie pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Declaratie pensie de intretinere

Buna ziua!Ma puteti ajuta va rog cu o formulare de declaratie din care sa reiasa ca primesc lunar 5ooron,bani pt intretinerea copilului minor,declarat in acte de tata...dar de care suntem despartiti.Mentionez ca nu am fost casatoriti,iar copilul sta cu mine.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: zapada_ , utilizator 23:26, 23 Ianuarie 2016
cine va cere, tatal ? nu e nevoie de declaratie notariala, scrieti cum va vine un inscris din care sa reiasa ce reprezinta suma.
daca vi-i da prin mandat sau in cont si se stipuleaza undeva ca banii reprezinta contributia sa la intretinerea copilului , e suficient.
eu am nevoie de declaratie dinpartea tatalui pentru anaf,pentru ca imi intra bani in cont..Multumesc.Nu stiu daca vor fi impozitati.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Ianuarie 2016
zapada_, utilizator
nu inteleg care e legatura.. sunteti in executare silita ?
rugati-l sa vi-i dea prin posta.
nu,doar nu stiu daca vor fi impozitati,sau trebuiau declarati.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Ianuarie 2016
zapada_, utilizator
asa din senin v-ati gandit sau cum ?
Banii aia nu se impoziteaza.

Alte discuții în legătură

Pensie minori 123456ac 123456ac buna seara, fostul sot insista sa depuna pensia de intretinere minori pe cont bancar, cont pe care eu am propire..l-am anuntat stie de aceasta situatie dar nu ... (vezi toată discuția)
Actualizare pensie intreţinere minor Martonze Martonze Instanţa a stabilit pentru copilul meu o pensie alimentară în valoare fixă, pe care tatăl o plăteşte cu regularitate. Articolul 531 alin. (2) Cod ... (vezi toată discuția)
Cont copil minor - poate fi supus executarii? tiberiu32 tiberiu32 Buna ziua, sunt tatal unui minor in varsta de 5 ani, parinte singur, si am avut probleme cu imposibilitatea de plata catre o banca, ce ulterior a cesionat ... (vezi toată discuția)