avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Problema profesor matematica
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Problema profesor matematica

Salutari,

Intreb aici ce se poate face cu un profesor care din cauza ca are ceva personal cu o eleva nu o baga in bac si nu ii puncteaza testele/tezele.

Sa incep cu inceputul, in primul rand daca un elev intarzie la ora si 2 minute, il taxeaza la note, ii face morala si incepe sa aiba ceva personal cu el, desi el nu are ce face fiind navetist. In clasa cat si in alte locuri insulta elevii, isi bate joc de ei in diferite moduri, ii opreste in curtea scolii si se ia de ei degeaba si la ore se razbuna ca i s-a parut lui ca x face nu stiu ce.

Si problema cea mai mare n-ar fi asta, v-am spus doar ca sa va faceti o parere, problema e, in cazul meu cu o eleva, nu ii da note pe cat merita, acesta face teste si teze extrem de grele, si chiar daca rezolvi si asa, nu iti puncteaza pentru ca are ceva personal cu tine si pentru ca nu faci meditatii cu el, majoritatea care fac meditatii cu el au note foarte mari. Eleva de care vorbesc are note de 9 si 10 la toate materiile, absolut toate, si la materia lui, fiind matematica, este in stare de corigenta si nu vrea sa o bage in bac pentru ca are ceva personal cu ea.

Exista ceva legal ce se poate face impotriva lui? Deoarece strica viitorul multor elevi.
Cel mai recent răspuns: utilizatorx , utilizator 20:01, 28 Ianuarie 2016
Sesizați inspectoratul școlar! Dacă sunt mai mulți afectați, formați un grup.

Succes!
Ca parinte aflat mai demult in aceasta situatie va spun ca e mai bine sa plateasca meditatiile, indiferent ca merge sau nu la ele. Inteleg ca e vorba de bacul din anul acesta. Pana la bac adunati dovezi, cat mai multe. Cele mai bune sunt cele scrise. Dupa bac rezolvati si cu reclamatia. E bine sa fie un grup de elevi, pentru ca altfel se respinge reclamatia fara prea multa analiza si de director si de inspectorat.
~ Conținut șters la cerere ~
Exista ceas si pix cu inregistrare video + audio, cu telefonul e prea evident, dar se poate. Inregistrati si pastrati. Cand credeti ca aveti destule mergeti mai departe.
Lau179 a scris:

cea mai buna recomandare este sa ”cadeti la pace” cu acel profesor.

Banuiesc ca e parerea cuiva din breasla.

Atitudinea asta perdanta de pres al tuturor frustratilor a facut din tara asta ce este azi.
Le moare copilul in spital cu zile si ei se tanguiesc cu hartii aiurea.
Le strica viitorul niste dereglati psihic si atitudinea e "faceti plangere nu stiu unde"...de parca unui alt bugetar frustrat o sa-i pese de plodul dumitale.
Eu zic ca o discutie tete-a-tete cu respectivul pe viitorul ambilor copii (ai dumitale si ai profesorului) ar trebui sa rezolve chestiunea.
Daca ai inteles ce vreau sa spun esti pe drumul cel bun; daca nu, primesti cat meriti.

Si rog moderatorii sa nu stearga mesajul ca fiind off topic, ca nu e. Nu toate solutiile sunt de ordin juridic iar lumea trebuie sa inceapa sa inteleaga asta.

Alte discuții în legătură

Abuz profesor radumihnea radumihnea Buna ziua, Este vorba de copilul meu care este intr-o situatie dificila privind notele la o materie din cauza profesorului : - a fost ascultata la oral ... (vezi toată discuția)
Un cetatean :legatura dintre rezultatele execrabile ale examenelor de bacalaureat si viata de zi cu zi Radu Gabrian Radu Gabrian Probabil ca lumea are sentimente contradictorii in legatura cu rezultatele execrabile ale celor doua sesiuni ale examenelor de bacalaureat. Probabil ca unii ... (vezi toată discuția)
Profesor care imi cere bani ca sa ma promoveze stenk stenk Buna ziua, am si eu o problema urgenta cu un profesor care ma santajeaza si imi cere bani pentru a ma trece clasa. Sunt elev in clasa a XI-a si anul acesta ... (vezi toată discuția)