avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... VA ROG URGENT-!!!!!!!!!!!!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

VA ROG URGENT-!!!!!!!!!!!!

cred ca am gresit si am postat mesajul in alta parte .buna ziua am si eu o problema .am avut 2 credite la bcr care acum au fost vandute la o firma de recuperare mentionez ca data terminarii lor este 2015
de la firma respectiva am primit o instiintare ca trebuie sa achit tot creditul
aceste credite sunt de nevoi personale si in contract scrie ca am garantat creditul cu veniturile realizate daca nu reusesc sa fac o intelegere cu firma de recuperare ptr. a da banii in rate la ce se poate ajunge?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 07:32, 10 August 2009
Parerea mea este sa ignorati firma de recuperare si sa continuati colaborarea cu banca la care ati facut imprumuturile.
Trebuie sa mergeti la B.C.R si sa vedeti ce este cu creditul ,poate il puteti plati in rate.Puteti sa platiti si daca ajungeti in instanta,cerand un termen pentru solutionarea pe cale amiabila a litigiului.
de ce ati ajuns in situatia sa va puna sa platiti tot creditul? aveti cumva 3 rate neachitate? Ideea este ca sunt 2 cai prin care banca va poate cere toti banii legal : - faliment ceea ce nu e cazul bancii BCR sau - 3 rate neachitate si implicit declararea lui ca scadent anticipat
Ultima modificare: Joi, 30 Iulie 2009
unique21, utilizator
Situatia cea mai grava la care se poate ajunge, este executarea dumneavoastra silita.
Urmati sfatul colegilor ( gabescu si ralucastefan).
Succes.
Daca banca a cesionat creanta ( datoria dvs ) catre o firma de recuperare inseamna ca acestea din urma posibil a achitat aceasta creanta bancii. Deci banca nu mai are nici o problema cu dvs. Discutia pe care trebuie sa o aveti in vederea esalonarii datoriei si solutionarii problemei pe cale amiabila este cu firma de recuperari creante, nu cu banca. Se poate ajung in instanta si apoi in urma obtinerii unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile se poate ajunge la executare silita, dar si aici se poate solutiona pe cale amiabila prin intelegere, pentru plata esalonata a datoriei. In caz contrar posibil sa se ajunga la executarea silita a bunurilor. Daca nu au ce sa recupereze de la dvs. deveniti debitor insolvabil si nu au ce sa va mai faca. Cam atat.

Alte discuții în legătură

Firma de recuperare!!!!!!!!! oana_81 oana_81 exista vreo varianta sa trec de la firma de recuperare inapoi la banca? (vezi toată discuția)
Nelamurire- prescriptie ContSters98165 ContSters98165 buna ziua. in 2003 am facut un imprumut la banca pe numele meu insa banii i-a folosit prietenul meu. A platit o parte din ei pana la inceputul lui 2004 si ... (vezi toată discuția)
Rate neachitate - firma de recuperare creante misterdst misterdst Buna ziua! Ma adresez pe aceasta cale, intrucat sunt intr-o situatie foarte dificila. Am primit de curand o instiintare de la o firma de recuperare creante ca ... (vezi toată discuția)