avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... stalp de retea curent pe proprietate privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

stalp de retea curent pe proprietate privata

Buna ziua, Pe terenul meu in curte exista un stalp de curent retea din 1968.Am facut o petitie pentru scoaterea stalpului in afara curtii sau plata unei chirii catre distribuitor de energie electrica, raspunsul fiind ca terenurile pe care se afla retelele de utilitate publica conform legior in vigoare sunt in proprietatea statului.
Va rog sa-mi spuneti daca intradevar nu pot face nimic in aceasta situatie.
Multumesc!

Cel mai recent răspuns: gbau68 , utilizator 13:30, 25 Ianuarie 2016
puteti sa mutati stalpu pe domeniu public doar daca suportati cheltuielile dumneavoastra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un stalp al renel pe terenul meu stelikbl stelikbl Salutare, acum ceva timp am cumparat un teren intravilan care are un stalp de medie tensiune (20,000V) pe el. inainte a fost teren arabil. problema e ca firul ... (vezi toată discuția)
Stalp de electricitate in curte ContSters79307 ContSters79307 Tatal meu are pe terenul proprietate un stalp de electricitate ( la cca 1m de gard) si ar vrea sa nu aiba acces cei de la Electrica in curtea lui , pentru ... (vezi toată discuția)
Probleme cu cei de la e-on( electrica) iahim87 iahim87 Pe terenul meu, sunt amplasati 6 stalpi de nergie electrica, dintre care unul este chiar in curte, si dintre ceilalti 5 unul este trasformator. Nu le-am ... (vezi toată discuția)