avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe casa cu activitate economica
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe casa cu activitate economica

Casa ( proprietar persoana fizica ) folosita in scopuri economoce cu contract de comodat in care persoana fizica se obliga sa plateasca cheltuielile casei ( curent, apa ) iar persoana juridica se obliga sa plateasca cheltuielile de reparatii . Cum se plateste impozitul ? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cladire a unei persoane fizice utilizata de o persoana juridica svarga svarga O persoana juridica are in utilizare o cladire proprietate a unei persoane fizice in baza unui contract de comodat. Se poate specifica in contractul de ... (vezi toată discuția)
Deductibilitatea fiscala a cheltuielilor cu intretinerea orbanlilla orbanlilla In cazul in care o societate comerciala isi desfasoara activitatrea/ are sediul social/ intr-un spatiu inchiriat de la o persoana fizica (Conform contract de ... (vezi toată discuția)
Conventie la contract de comodat blu_angel blu_angel buna ziua! Societatea isi desfasoara activitatea intr-un spatiu apartinand parintilor administratorului. Pentru acest lucru s-a incheiat in 2007 contract de ... (vezi toată discuția)