avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Formular 392 B
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Formular 392 B

Buna ziua, vreau sa va intreb: pentru a putea descarca formularul 392 B, in format electronic ,trebuie sa am un anume program? daca da, cum se numeste?si care sunt pasii de urmat .
Va multumesc.:)

Alte discuții în legătură

Declaratia 392 b ContSters81656 ContSters81656 Sunt PFA neplatitor de TVA, fac contabilitate in partida simpla. Vreau sa depun declaratia 392 B cu celellate declaratii fiscale: declaratia privind venitul ... (vezi toată discuția)
Declaratie 392b Anaeli195 Anaeli195 Buna seara, Puteti sa-mi spuneti, Decl.392 B se depune in format pdf.sau conform versiunii 1.0.6. din 24.01.2014 care se descarca de pe saitul anaf ? In ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b Silvasanu Silvasanu Buna ziua, Am descarcat declaratia 392 B de pe sit-ul ANAF,cea publicata anul acesta si nu are cod de bare in partea de jos a paginii.Asa este anul ... (vezi toată discuția)