avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plati cash
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plati cash

Am vandut doua utilaje , unul in valoare de 2400 lei si celalalt in valoare de 4500 lei catre o pesroana fizica autorizata , eu fiind persoana juridica. Plata s-a facut in numerar ! Se poate considera plata fragmentara ?
Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2016
Razvy23, utilizator

Alte discuții în legătură

Achizitie utilaj pe firma de la persoana fizica madalinalina madalinalina Buna ziua, am si eu o dilema. Am o societatea ce doreste sa achizitioneze un utilaj, un buldoexcavator de la o persoana fizica in valoare de 22.000 eur. Se ... (vezi toată discuția)
Mai multe plati cu chit pentru o factura ce nu depaseste 5000 ron komon komon Va rog sa-mi spuneti daca se pot face mai multe plati cu numerar cu chitanta la un furnizor pentru o factura care nu depaseste 5000 ron. Multumesc! (vezi toată discuția)
Vanzarea utilaje de persoane fizice catre persoane juridice pectotrend pectotrend Ce obligatii are o persoana fizica, vanzand un utilaj catre o persoana juridica. Ce fel de contract se poate incheia? Multumesc, (vezi toată discuția)