avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii/ act/ avize infiintare centru activitati ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii/ act/ avize infiintare centru activitati copii

Buna ziua,

Doresc sa infiintez un centru de activitati pentru copii (ateliere, cursuri, day care, petreceri aniversare, etc) si as dori sa stiu ce autorizatii/ acte/ avize as avea nevoie si daca exista o legislatie care sa specifice o anumita suprafata per copil.
Mentionez ca ocazional se va servi si mancare, insa va fi furnizata de o firma de catering.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Autorizatii/ avize infiintare centru activitati copii scarlat_ramona scarlat_ramona Buna ziua, Doresc sa infiintez un centru de activitati pentru copii (ateliere, cursuri, day care, petreceri aniversare, etc) si as dori sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Doresc sa infiintez un centru de activitati pentru copii atelier creatie RamonaElenaC RamonaElenaC Buna ziua, Doresc sa infiintez un centru de activitati pentru copii (ateliere, cursuri, day care, petreceri aniversare, etc) si as dori sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Legislatie si avize necesare pentru infiintarea unui centru educational adrianacatalina adrianacatalina Buna ziua! Doresc deschiderea unui centru educational pentru copii care va avea ca activitate organizarea de ateliere de lucru tematice pe grupe de varsta, ... (vezi toată discuția)