avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Am fost executat silit pentru o datorie mai veche de 3 ani .Stiu ca exista o varianta de prescriere imi puteti spune conditiile cand opereaza aceasta?
Cel mai recent răspuns: MihaiPetru , utilizator 14:33, 2 Februarie 2016
Buna ziua!
Practic prescriptia blocheaza creditorul de a mai actiona legal pentru recuperarea datoriei, dar nu anuleaza (desfiinteaza datoria).
Daca aveti motive sa apreciati ca sunteti intr-un caz in care a intervenit prescriptia si ca, astfel, creditorul nu ar fi fi fost indreptatit sa initieze procedura executarii silite, faceti contestatie la executare.

Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere executari silite cristi2222 cristi2222 Am intrat cu o societate in insolventa si de aici au rezultat tot felul de executari silite asupra bunurilor imobile ale familiei precum si asupra conturilor, ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executarea silita ilie45 ilie45 Buna ziua! Am o intrebare destul de delicata. Am primit acum cateva luni, la sediul firmei la care lucrez, o decizie judecatoreasca de executare silita prin ... (vezi toată discuția)
Executare silita - contestatie avand la baza prescriptia? mihail2012 mihail2012 In data de 05.03.2008 am incheiat un contract de credit bancar cu BCR S.A.. Mi-a fost acordat un credit in valoare de 30827 lei, acordat pe o perioada de 120 ... (vezi toată discuția)