Av. NICULESCU-GORPIN 
	    	Avocat

Av. NICULESCU-GORPIN 
	    	Avocat	    

ContSters87581 
	    	Utilizator

ContSters87581 
	    	Utilizator	    

elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

ContSters87581 
	    	Utilizator

ContSters87581 
	    	Utilizator	    

ContSters87581, utilizator
 ContSters87581, utilizator 	
			 adidanni	                   

as dori sa știu care șunt prevederile legii cu privire la constituirea fondului de reparatii de catre asociatiile de proprietari. (vezi toată discuția)
	                    adidanni	                   

as dori sa știu care șunt prevederile legii cu privire la constituirea fondului de reparatii de catre asociatiile de proprietari. (vezi toată discuția)

luiza44	                   

buna seara, as avea si eu o intrebare!? Asociatia de proprietari ne baga la tabelul de plata in fiecare luna cate 5 lei fond de rulment si 5 lei fon de ... (vezi toată discuția)
	                    luiza44	                   

buna seara, as avea si eu o intrebare!? Asociatia de proprietari ne baga la tabelul de plata in fiecare luna cate 5 lei fond de rulment si 5 lei fon de ... (vezi toată discuția)

catalinbaloescu	                   

as dori sa stiu daca este legal ca ,comitetul sa refuze incasarea cotelor de intretinere motivand ca nu sunt achitate la zii cotele aferente fondului de ... (vezi toată discuția)
	                    catalinbaloescu	                   

as dori sa stiu daca este legal ca ,comitetul sa refuze incasarea cotelor de intretinere motivand ca nu sunt achitate la zii cotele aferente fondului de ... (vezi toată discuția)