avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Program contabilitate doar pentru NIR-uri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Program contabilitate doar pentru NIR-uri

Un program gratuit doar pentru a face Nir-uri cu el stie cineva? Am incercat SAGA C dar imi apar cu "grey" cele mai multe optiuni, probabil nu merge folosit fara licenta desi in descriere spune in descrie ca e gratuit?! Sau e din cauza ca nu am stiut ce setari sa fac la inceput la descrierea societatii.

Alte discuții în legătură

Saga c: free aura.radulescu aura.radulescu Buna seara! Am un program Saga C- free pe care am lucrat anul 2009. Anul acesta am introdus tot trim 3 si cand am dat pe calcul impozit pe profit , la ... (vezi toată discuția)
Contabilitate firma ii Magda95 Magda95 Bună seara! Am deschis o firmă ii și îmi voi ține contabilitatea singură momentan din diverse motive. M-am informat în mare parte, dar aș vrea să mă ... (vezi toată discuția)
Eroare expediere mesaj privat Avocat Preda Carmen Avocat Preda Carmen Intampin probleme in expedierea mesajelor in privat. Puteti rezolva aceasta eroare interna? (vezi toată discuția)