avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 187 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Declaratia 001
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Declaratia 001

Buna ziua,
Daca am inregistrat certificatul de inregistrare in scopuri de TVA cu domiciliul fiscal la sediul firmei (care este si domiciliul meu de persoana fizica) si certificat constator ca e doar sediu social la adresa la care stau si ca desfasor activitate CAEN la alt punct de lucru ,plus ca nu imi decontez nici o cheltuiala cu utilitatile pe firma la sediul social ,atunci intru la activitate mixta sau rezidentiala ?Imi trebuie contract nou de comodat pentru sediul firmei ,(pentru o camera sa zicem ) deoarece cel vechi a expirat ?

Alte discuții în legătură

Impozit sediu social ContSters381417 ContSters381417 Am un apartament proprietate personala care este sediul profesional al PFA-ului pe numele meu si este si inchiriat unei persoane care nu desfasoara activitati ... (vezi toată discuția)
Sediu srl in cazul in care am sediul unui srl la domiciliu (cod ... Mz11 Mz11 SEDIU SRL In cazul in care am sediul unui SRL la domiciliu (cod caen 49...) cu activitate transport persoane (excursii, curse turistice internationale), ... (vezi toată discuția)
Sediu social cu activitate Dyana75 Dyana75 Buna ziua, Pentru un magazin online, as dori sa stiu daca este obligatoriu sau recomandat sa declar sediu social cu activitate, date fiind ... (vezi toată discuția)