avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... infiintare microintreprindere
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

infiintare microintreprindere

Sunt intreprinzator persoana fizica inregistrata in scopuri de TVA. Doresc sa infiintez o societate comerciala (microintrepridere). Din punct de vedere legal microintreprinderea a carui asociat unic sunt tot eu poate presta servicii catre persoana fizica inregistrata in scopuri de tva?

Alte discuții în legătură

Srl dupa infiintarea de srl-d ROCristi ROCristi Am infiintat in 2016 un SRL-D cu domeniul de activitate in IT. Doresc sa imi deschid un o alta soecietate pentru cresterea de animale (lucru ne-acceptat de ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma srl-i.d. Machiaveli Machiaveli Buna ziua, Vreau sa infiintez un SRL pe profil instalatii. Totodata, as vrea sa beneficiez de scutirile de taxe prevazute de lege. Nu am nevoie si nici nu ... (vezi toată discuția)
Cesionare/vanzare parti sociale srl dupa accesare start-up (finantare aippimm) georgehorduna georgehorduna Bună seara, Dacă înfiinţez o societate comercială acum, scriu un plan de afaceri, completez aplicaţia de finanţare în cadrul proiectului START-UP ... (vezi toată discuția)