avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Cesiune parti sociale
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Cesiune parti sociale

Buna ziua , am o mare nelamurire, am preluat un srl prin cesiune de parti sociale de catre actionari in drept, iar ca unic actionar in firma care am preluat-o se afla un ong .Ok, am platit partile sociale dobandite din ong, acuma intrebarea mea este ce inregistrari contabile trebuie sa fac in ong pentru plata partilor sociale cesionate si pentru toate cheltuielile aferente inregistrarii srl la registrul comertului?Mentionez ca si ong si srl are acelasi administrator, doar ca ong este unic actionar in srl?Multumesc mult

Alte discuții în legătură

Vanzare firma ContSters283832 ContSters283832 Am un srl pe profit, singur actionar. Exista cumparator . Pot sa incasez pe persoana fizica suma respectiva , fiind administrator, prin vanzarea acestui srl?. ... (vezi toată discuția)
Cesionare actiuni Gabriela VP Gabriela VP buna seara, imi puteti spune va rog care sunt costurile pentru a cesiona 50% din actiunile unei firme pe care le detin celuilalt asociat si care este ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale srl adrian00 adrian00 Este vorba despre un SRL cu doi asociati, ambii administratori cu 50% parti sociale fiecare. Nemaidorind sa fac parte din firma, am decis sa cesionez partile ... (vezi toată discuția)