am si eu o problema si va rog foarte mult daca ma puteti lamuri.
in dat de 12 12 2015 mi s a luat permisul pt depasirea vitezei cu peste 50km|h,am primit dovada pana pe 27 12 2012.am fost de am fat examenul pt al putea lua la30zile l am promovat cu 14 din 15...dar intre timp am avut ghinionul sa ma opreasca aseara in trafic.am fost nevoit sa duc pe cineva la urgente.o persoana care a fost operata la cap.intrebarea este,ce se poate intampla acum el fiind ca martor dovada ca a fost o urgenta imi e de folos la ceva la parghet?si 2ce se intampla cu dosaru care sunt demersurile...imi face dosar,imi suspenda permisul de conducere sau si pot scapa cu o amenda administrativa.va rog lamuriti ma
VA MULTUMESC
Vi s-a intocmit dosar penal, veti avea suspendat dreptul de conducere pana la solutionare, daca veti fi trimis in judecata si condamnat, in urma hotararii definitive, permisul se anuleaza.
am data examenul ptal lua la 30 de zile si urma sa merg sa imi duc dosarul pt aprobare.
cum mi se elibereaza dovada ca pot conduce la data de cand au trecut cele 30 zile sau la data dupa ce am depus dosarul?
va multumesc
Nu veti fi condamnat la o pedeapsa cu executare in regim de detentie, este posibila amanarea aplicarii pedepsei sau suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere.
daca instanta imi da una dintre cele doua care e mai faforabila?
mi se anuleaza permisul si fac scoala dupa perioada inpusa de lege sau o sa il i au dupa o perioada?
multumesc
Anulare permis ?
ku990
am doua dosare penale ptr conducere fara permis, perioada intre ele fiind de o luna. Acum o zi a sosit si permisul, dobandit in perioada de cercetare, ... (vezi toată discuția)
Permis
ContSters456990
Buna . Am 2 dosare de natura rutieră si amblele ca solutie au \'amanarea aplicarii pedepsei \' . Am fost la poliția rutieră si domana de la ghiseu a zis ca ... (vezi toată discuția)