avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract individual de munca perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract individual de munca perioada determinata

Buna ziua,
Avem un angajat care a primit Decizia de pensionare si dorim sa-i deschidem un nou Contract individual de munca pe perioada determinata.Va rog foarte mult sa-mi comunicati de cate ori pot sa-i prelungesc Contractul individual de munca si pana cand pot sa il prelungesc.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:36, 11 Februarie 2016
Perioada unui c.i.m. incheiat pe durata determinata poate fi prelungita de nenumarate ori inauntrul termenului de 36 de luni, in condituiile art.82 alin.3 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data incetare contract emaio emaio Buna ziua. Am un salariat pt care ultima zi de lucru conform contract este azi, 09.09.2016. Are contract individual de munca pe perioada determinata. ... (vezi toată discuția)
Contract de munca determinat Mesesan Mesesan Buna ziua, Am incheiat un contract de munca determinat pt. 12 luni ( 24.03.2015 -24.03.2016). Pentru al prelungi trebuie trimis in Revisal inainte de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata prelungit? luminita_gab luminita_gab un contract de munca incheiat pe perioada determinata, poate fi prelungit? in ce conditii? pentru ce perioada! (vezi toată discuția)