avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă administrator site www.jurisprudenta.com
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

administrator site www.jurisprudenta.com

Bună ziua,
Cunoaște cineva cine anume deține sau administrează site-ul www.jurisprudenta.com?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: geminusbc , utilizator 06:36, 24 Mai 2020
E cel care afiseaza numele din procese, nu?
M-am interesat si eu la un momentdat si am citit ca trebuie luat legatura cu Ministerul de Justitie...dar nu stiu daca nu cumva motorul google e de vina...

Nu mi se pare corect, dar devreme ce datele respective se pot afla oricum si de pe portalui instantelor, ca-s publice...nu stiu ce sorti de izbanda ar fi.

Din cate am citit legat de acest subiect, pe viitor chiar si hotarari/sentinte vor fi publice...probabil vor da numai initialele partilor...
Ultima modificare: Joi, 11 Februarie 2016
Nicoleta Silvia Hulpus, Consilier juridic
Buna ziua, am aceeasi problema cu jurisprudenta.com...nici nu gasesc vreo data de contact al acestui site ....ocult.....cum deschid o actiune in justitie, cum imi apare dosarul cu numele meu si a intregii familii pe site jurisprundenta.com. am facut zeci de cereri de anonimizare, dar pe motorul Google figureaza tot asa cu nume, prenume, numar de dosar, instanta, prin urmare...NIMIC NU ESTE LEGAL ...Programul informatic noulportal este de vina... trebuie sa blocheze accesul catre alte siteuri, deci...MINISTERUL JUSTITIEI VA TREBUI SA RASPUNDA.....amenda este imensa, cateva milioane de euro, asa ca merita sa il atentionam. motorul de cautare Google preia doar ce i se introduce, cel care introduce datele in Google este vinovat.
JURISPRUDENTA.COM - Website cu raspindire de date personale ! ILEGALITATE IN TOTALITATE! RUSINE pentru JUSTITIA ROMANA si pentru cei care sunt de vina pentru aceasta tiganie!
Ultima modificare: Duminică, 9 Iunie 2019
mickey123, utilizator
NU ESTE DE VINA GOOGLE! ESTE DE VINA MINISTERUL JUSTITIEI CARE STRICA REPUTATIA OAMENILOR! SITUATIA ESTE CA IN EVU MEDIU ! RUSINE !
RECLAMATI OAMENI BUNI SI NU VA MAI LASA-TI CALCA-TI IN PICIOARE DE UN MINISTER INCOMPETENT SI IGNORANT!

Alte discuții în legătură

Dosar tribunal Adaada2010 Adaada2010 Buna ziua, As vrea sa va cer un sfat.... Introducând numele meu pe google, doar la o simpla cautare, pe prima pagina au aparut doua rezultate cu privire la ... (vezi toată discuția)
Infractiune sau nu? isshmen isshmen Buna seara, Inainte de a spune, pe larg, povestea unui prieten, rog a se muta acest topic in categoria potrivita. Un prieten, face un website pe internet ... (vezi toată discuția)
Sticlute de parfum vechi de 100 ani Musoiu agota Etelka Musoiu agota Etelka Am website pt vanzare cosmetice .O pagina am dedicat articolelor mele despre cosmetica.Nu as vrea sa renunt la aceasta pagina,dar totdeauna public cu frica ... (vezi toată discuția)