Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

anulare infiintare poprire

in anul 2011 am luat un imprumut,(in valoare de 2500 lei)de la o societate nebancara,iar anul acesta,mai exact pe 06.02 s-a infiintat o popriere pe contul bancar.
as dorii sa stiu daca dupa 5 ani ,in termeni legali, nu s-a prescris (anulat) aceasta datorie si daca se poate anula poprirea.
este legala actiunea biroului Executorului Judecatoresc ?
multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 22:48, 14 Februarie 2016
Formulați contestatie la executare în termen de 15 zile și invocați prescripția.
vezi conditii si legislatia la discutia:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dupa prescriere ietam ietam Daca ai avut un imprumut la o institutie bancara, iar prima restanta s-a inregistrat pe 16.05.2009, executorul judecatoresc mai putea obtine executarea silita ... (vezi toată discuția)
Executare silita miami123 miami123 Acum 7 ani am facut un credit la cetelem,nu am platit decat 2 luni rate,acum a venit instintare k imi face oprire pe salariu...nu s-a prescris datoria?ce ... (vezi toată discuția)
Intrebare imprumut neplatit Bogdan2550 Bogdan2550 Buna ziua! Am fost contactat de un operator de la o firma de recuperatori in legatura cu un imprumut la banca neachitat. Imprumutul (facut acum 5-6 ani) a fost ... (vezi toată discuția)