avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... convocator expertiza
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

convocator expertiza

Situatie de fapt:
Intr-un dosar de faliment disjuns dintr-un alt dosar mai mare (principal), partile in proces sunt: 3 creditori, debitorul si lichidatorul. Debitorul contesta tabelul preliminar cu privire la UNUL dintre creditori.
Eu sunt numit expert. Pe cine convoc? Toate partile, desi 2 din ele n-au nicio treaba cu expertiza sau doar pe lichidator, contestator (debitor) si creditorul contestator?
Ultima modificare: Joi, 18 Februarie 2016
adema1980, utilizator

Alte discuții în legătură

Am de recuperat de la o firma o suma mare de bani nina_2005ro nina_2005ro Buna ziua, sunt administratorul unui srl si am de recuperat de la o firma o suma de bani. Firma a intrat in faliment anul trecut, am depus documentele ... (vezi toată discuția)
Este instituită plata unei taxe judiciare sau altă taxa, pentru publicarea de cereri în buletinul procedurilor de insolvență ? viktorV viktorV Publicarea în Buletinul procedurilor de insolvență, a cererii numită „CONTESTAŢIE ÎMPOTRIVA TABELULUI PRELIMINAR/SUPLIMENTAR AL CREANŢELOR!”, ... (vezi toată discuția)
Convocare adunarea creditorilor oana_i oana_i Sunt creditorul unei societati in insolventa, apar in tabelul preliminar, dar nu am fost convocat la prima adunare a creditorilor.Vreau sa anulez aceasta ... (vezi toată discuția)