avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozitare container ca si cladire
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozitare container ca si cladire

Buna ziua!
Firma la care lucrez a achizitionat un container tip birou , pe care l-a amplasat pe terenul patronului. Este corect ca firma sa plateasca impozt pentru el ca si pentru o cladire?
multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 18:47, 21 Februarie 2016
Da, conform legii 227/2015, art 453
ART. 453 - Definiţii

În înţelesul prezentului titlu, expresiile de mai jos au următoarele semnificaţii:
...
b) clădire - orice construcţie situată deasupra solului şi/sau sub nivelul acestuia, indiferent de denumirea ori de folosinţa sa, şi care are una sau mai multe încăperi ce pot servi la adăpostirea de oameni, animale, obiecte, produse, materiale, instalaţii, echipamente şi altele asemenea, iar elementele structurale de bază ale acesteia sunt pereţii şi acoperişul, indiferent de materialele din care sunt construite;

Citiți și acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite pentru cladirile mobile FLORIANMATEI FLORIANMATEI Se plateste impozit pentru cladirile mobile ? multumesc, (vezi toată discuția)
Impozit container fara fundatie elena rox elena rox Aduc un container cu picioare din Italia si il folosesc sa produc cascaval. Daca nu are fundatie trebuie sa platesc impozit? (vezi toată discuția)
Noul cod fiscal/impozite si taxe locale mtr090035 mtr090035 Buna ziua, sunt persoana fizica,detin un apartament pe care l-am inchiriat unei firme cu destinatie punct de lucru-salon de ingrijire/cosmetica ... (vezi toată discuția)