avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... debransare de la reteaua de gaze bransare la o retea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

debransare de la reteaua de gaze bransare la o retea cu coinvestitori

Problema pe care o am consta in faptul ca teava de gaze are 21 coinvestitori .Am luat semnaturi de la toti in afara de 2 care imi cer sume astronomice ca sa semneze respectiv 1000Ron de fiecare.la coloana respectiva fiecare coinvestitor a contribuit cu 123RON in anul 2003 .exista posibilitatea legala de a ma bransa la coloana fara semnaturile celor doi?
Cel mai recent răspuns: ContSters61266 , utilizator 00:39, 5 August 2009
Nu cred, dar....ceilalti 19 va cer despagibiri si cat?
Daca faceti un calcul economic, adunand toate despagubirile celor deja bransati si a celor doi cu sumele lor astronomice si comparand cu cat v-ar costa acum sa trageti o conducta noua numai a Dv. ce rezulta?
Luati in calcul si toata tevatura constructiei unei noi conducte, aprobari...si restul birocratiei.
cei 19 au cerut cota parte din suma cu care au contribuit si au semnat
stau la etajul 6 si am cumparat apartamentul dupa ce coloana a fost facuta altminteri contribuiam si eu
m-am interesat si nu exista posibilitatea unei alte coloane nu obtin aprobare de la distrigaz
Mda!!!! Greu la deal cu boii mici...si la vale cu pisici!!! In situatia asta nu va ramane decat sa negociati cu ei intr-un registru cat mai diplomatic. Poate reusiti sa mai scoateti la pret. Aici e de consultat si un avocat pentru ca am o idee care ar putea fi exploatata: coloana aceasta de gaz este construita pe proprietatea comuna unde si Dv. aveti o cota-parte. Daca ei va cer atat pentru bransare, atunci si Dv. le cereti lor despagubire corespunzatoare pentru ca s-au folosit de cota-parte a Dv. atatia ani....
Dar va spun, asta cu concursul unui avocat, tinta fiind un proces. Poate doar ca amenintare virtuala, ca sa-i aduceti cu picioarele pe pamant. Intre vecini nu se face asa ceva....

Alte discuții în legătură

Ce se poate face dacă un coproprietar al țevii comune de gaz nu își dă acordul să se branșeze la ea și alți vecini? Moldovan Liviu28 Moldovan Liviu28 Sunt in situatia in care dorim bransarea la teava de gaze pe care o detin in copropietate 3 vecini. Unul dintre acestia ,respectiv ultimul care s-a bransat la ... (vezi toată discuția)
conectare fara acord la conducta de gaz arakys arakys Buna ziua! Vecinul de etaj si-a montat centrala termica de apartament. Nu s-a conectat direct la conducta comuna de gaz de pe casa scarii, a preferat sa se ... (vezi toată discuția)
Racordare la teava de gaz a vecinului Mihaill Mihaill Cit timp este proprietar de teava de gaz un anume locatar si ce suma poate pretinde acesta, daca doresti a te racorda ,el fiind primul care s-a racordat ... (vezi toată discuția)