avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie medicala militara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie medicala militara

Buna ziua.Am fost politist din 1993 pana in 2001 cand mi am dat demisia.M am imbolnavit si m am pensionat in 2006 in sistemul public de pensii.
As vrea sa stiu daca am dreptul conform noii legi a cadrelor militare sa trec de la sistemul public de pensii, la cel al MAI ca pensionar militar pe caz de boala.

Alte discuții în legătură

Cand pot iesi la pensie? pensie militara sau civila? iurcut dumitru iurcut dumitru sunt nascut in octombrie 1955 alucrat 2.5 ani in viata civila dupa care am fost cadru militar 17 ani cu tot cu stagiu militar si scola militara in 1993 am ... (vezi toată discuția)
Legea8/2006 si legea 223/2015 ContSters377161 ContSters377161 Va rog frumos sa ma lamuriti. Ma numesc Radu si sunt pensionar MApN si beneficiez de indemnizatie pe Legea 8/2006 fiind membru UCIMR. Din 1 ian pensia mea ... (vezi toată discuția)
Pensie boala+pensie cadru militar?? loredana_enache loredana_enache Buna ziua, as avea si eu nevoie de cateva raspunsuri am stagiul militar de 20 luni 84-86 scoala militara 86-93 am fost cadru militar dupa care am trecut in ... (vezi toată discuția)