avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Dosar Prima Casa 2016
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Dosar Prima Casa 2016

Buna ziua !

Ar putea cineva sa-mi spuna asa estimativ ce se va intampla cu dosarele Prima Casa acum ca se are in vedere legea asta a darii in plata?

Eu cu sotul am dat deja avansul la casa si am obtinut si promisiunea de garantare de la FNGCIMM.

Credeti ca exista riscul sa nu mai primim apartamentul prin programul Prima Casa?

Ne gandim ca la momentul la care am obtinut promisiunea de garantare, aceasta lege a darii in plata era doar la nivel de discutie si teoretic nu ar trebui sa ne incurce.

Cine poate sa-mi dea un raspuns, as fi recunoscatoare, ca deja ne facem zeci de ganduri cum sa o scoatem la capat in caz ca nu vom rezolva nimic cu Prima Casa.

Va multumesc din suflet !

Alte discuții în legătură

Antecontract si avans prima casa Finzi Finzi Buna ziua, Doresc sa achizitionez un apartament prin programul Prima Casa. Am primit preaprobarea financiara, juridica, am trecut de evaluare, acum sunt la ... (vezi toată discuția)
Evaluare imobil prima casa. ce inseamna comision unic de analiza? bisa bisa Buna ziua, Mai am cateva nelamuriri si va rog pe cei de specialitate sau din experianta voastra sa ma ajutati: 1. Stiu ca prin Programul Prima casa 4 banca ... (vezi toată discuția)
Hg 366 din 18.05. 2016 -prima casă patrichivaleria patrichivaleria Bună ziua! Hotărârea de Guvern 366 din 18.05. 2016 precizează suplimentarea fondurilor alocate anul acesta pentru Prima Casă, dar şi faptul că ... (vezi toată discuția)