avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxa TV
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxa TV

Buna ziua,
Am un SRL cu sediul la domiciliu.
Activitatea nu se desfasoara la sediu ci la clienti sau in locuri publice - fotograf si consultanta.
In ideea in care nu voi plati impozit diferentiat pentru SRL datorita celor de mai sus, e normal sa platesc taxa TV atat ca persoana fizica (in factura de Electrica) cat si ca SRL la acelasi punct de consum?
Nu este un fel de tubla taxare pentru acelasi serviciu?
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac sa evit asta, mai ales ca SRTV ma notifica sa achit 1800 lei pana la sfarsitul lui martie pentru 2013-2015.
E normal sa mi se dea termen de 1 luna pentru taxe aferente a 3 ani pentru ca au uitat ei sa emita facturi la momentul potrivit?
Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Februarie 2016
eyecatcher, utilizator
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 13:05, 24 Februarie 2016
nu vor emite facturi, exista o taxa care trebuie platita de toate societatile, valoarea difera .
Sunt multe discutii pe acest subiect, daca nu va streseaza problema incercati sa o "ignorati" sau incercati sa contactati telefonic SRTV , explicati cum sta situatia si in final daca nu gasiti intelegere solicitati emiterea facturii.......din cate am intalnit nu o emit.???!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio-tv persoane juridice toma.a toma.a buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu ... (vezi toată discuția)
Taxa tv graseliza graseliza Buna ziua. Am o firma cu sediul social la domiciliu si un punct de lucru la alta adresa. La sediul domiciliu = sediu social prin contract de comodat, platesc ... (vezi toată discuția)
Taxa melchior melchior o persoana juridica poate solicita scutirea de la plata taxei radio nu exista un contract cu electrica pe numele societatii care a inchiriat un sediu si ... (vezi toată discuția)