@Corina, mi-ai adus zambetul.Stii de ce ? fiindca uneori am gandit asa, ca tine.
De cantat poti canta, fiindca nu te auzim.Iar daca ai indoilei in privinta a ceea ce ai scris, editeza..dar ai grija, doar 24 de ore mai poti :)
Acum maxima mea, ca o replica la a ta:
-Nu exista critic mai in masura sa iti critice lucrarile, decat esti tu insati!
Apoi:( ce-mi mai trece prin cap, fara pretentia ca o sa-mi asigur ..poasteritatea)
-Ai incredere in tine! Adesea altcineva se va gasi dornic sa te intimideze,iar asta doar pentru ca nimeni nu te lauda daca esti mai bun!
- In lume exista amatori si profesionisti! Uneori amatorii pot fi luatu drept profesionisti, si viceversa.
- Pune doar cativa stropi de frumusete in orice vei face , fiindca asa cum binele invinge raul, frumusetea va eclipsa uratenia!
- Fa ceea ce crezi, si crede in ceea ce faci! In acest fel nu vei da gres.
-Nu trebuie sa vezi lumea prin ochii celorlalti! Nici macar daca esti miop.
-Intelege lumea dupa puterea intelesului tau si a inimii tale!
- Dumnezeu ne-a creat egali.Nimeni nu este mai presus ori mai prejos.Cine se crede mai presus e un ingamfat, iar ingamfarea e sora cu prostia :)
Iata ca am zis-o ! :bow:
Corina a zis ca: edit later "legaly stai ca iti cant la telefon!
Edit later si eu: Nu, multumesc , nu e necesar..Sunt absolut convinsa ca ai calitati vocale demne de invidiat! :slap:
Fa ceea ce crezi, si crede in ceea ce faci! In acest fel nu vei da gres.
In completare la cele de mai sus:
Indiferent de circumstante, ramai neclintit si discerne intre ceea ce este adevarat , fals si ceea ce este ascuns, aplicand acest principiu.. sigur se va obtine armonizarea.
:luck:
Nu-ti irosi toata energia pe lucruri fara insemnatate. S-ar putea sa mai ai nevoie de un strop de energie pentru un lucru maret. Nu uita: Dumnezeu are un plan cu tine. Nu-l dezamagi!