avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... camera preliminara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

camera preliminara

in cat timp primim incheierea judecatorului de camera preliminara de la pronuntare?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:16, 29 Februarie 2016
Hotărârea se redactează în cel mult 30 de zile de la pronunţare, asa spune legea, in fapt poate dura si mai mult.
multumesc frumos
o primim acasa sau trebuie ridicata personal
O primiti acasa.
Dacă vreți sa declarați cale de atac o puteți face și acum urmând ca motivele sa le depuneți după comunicare dacă știți sigur ca s-au încălcat drepturi și proceduri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Cum se ataca o incheiere penala? Narcisa_ Narcisa_ In cazul in care procurorul de caz si procurorul sef respinge plangerea prin ordonanta,se face plangere la judecatorul de camera preliminara, dar cand ... (vezi toată discuția)
Recurs la divort cris_deo cris_deo Buna seara. Pe data de 30-01-2009 am avut ultimul termen la divort in care eu am fost reclamant iar la sfarsitul sedintei judecatoarea a spus a se va da ... (vezi toată discuția)