avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Credit nevoi personale Pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Credit nevoi personale Pfa

Buna ziua ! Va rog sa imi spuneti daca in un Pfa poate obtine un credit de nevoi personale de la o banca. Daca DA atunci care sunt actele necesare pentru a obtine creditul.

Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

De ce este nevoie de certificatul de mostenitor pentru un credit al carui initiator (acesta decedand) avea o asigurare de viata? Daniela1a Daniela1a Buna ziua, Am o nelamurire si as dori sa-mi spuneti, daca se poate, care sunt actele necesare pentru inchiderea unui contract de credit. Tatal meu a ... (vezi toată discuția)
Suma adeverinta venit pfa norma de venit MrCroft MrCroft Buna ziua, Am pfa pe norma de venit. In urma cu un an am obtinut un credit auto pe pfa. Pentru demonstrarea venitului am avut nevoie doar de declaratia ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar tuilleries tuilleries Buna ziua! Va rog frumos lamuriti-ma in aceasta problema. Nu stiu daca am notiunile corecte. Credit ipotecar = creditul contractat strici pentru cumpararea ... (vezi toată discuția)