avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare contract munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare contract munca

Buna ziua
In urma cu cateva luni am revenit la locul de munca dupa ce am indeplinit o functie ca ales local. Locul de munca este la o unitate subordonata Consiliului Local. Eu am fost angajat ca tehnician si faceam parte din personalul TESA. In luna februarie ca urmare a referatului sefului de serviciu a fost modificata organigrama iar postul meu a fost prins pe un loc de personal auxiliar.As vrea sa stiu daca este legala aceasta trecere in conformitate cu Legea nr. 393/2004. Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:15, 2 Martie 2016
Functia pe care ati revenit este aceeasi ?
Da. In luna noiembrie am revenit pe acelasi post. In urma cu o luna au schimbat organigrama si m-au prins pe alt post.
Daca ati revenit pe acelasi post, atunci sunt respectate prevederile Legii nr.393/2004.
Art. 31. - Timp de 2 ani de la data incetarii mandatului, persoanelor prevazute la art. 28 alin. (1) nu li se poate modifica sau desface contractul de munca ori acestea nu pot fi eliberate din functie pe motive ce nu le sunt imputabile.
In prezent, aveti sau nu aceeasi functie ?

Alte discuții în legătură

Vechime in munca barboloviciu barboloviciu In perioada 1984 pana in 1996 am lucrat la Mina Suior incadrat in grupa I de munca . In anul1996 contractul de munca a fost suspendat de drept conform art 50 ... (vezi toată discuția)
Modificare contract munca elenalascu elenalascu Buna ziua. In urma cu cateva luni am revenit la locul de munca anterior, loc din care am fost suspendat pentru ca am fost ales local. Acum conducerea unitatii ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii ContSters219511 ContSters219511 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns Un coleg a fost investit recent in functia de viceprimar si imi spune ca nu poate sa faca cumul de functiii: ... (vezi toată discuția)