avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... divort fara copii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

divort fara copii

divort fara copi judecata pe fond dureaza mai putin ? am probe in potriva lui, cu fotografi cu femei ca ma inselat si cu vacante facute fara mine, plus certificate medicale cum sa mia trasmis boli venerice pe perioada casatoriei ,sint loate in considerare ???
E mai ușor sa divorțați prin acord comun.

La judecatori nu le place sa judece cum vreți dvs.
Daca doriti sa solicitati desfacerea casatoriei din culpa exclusiva a sotului puteti administra probele amintite,exista insa si varianta divortului amiabil cu posibilitatea ca judec sa nu motiveze hotararea.Succes.
Depinde ce doriti in mod concret, exact: despagubiri, razbunare, doar divort... in functie de asta puteti alege una dintre variante, cea prin acord sau cea din culpa lui exclusiva.
Nu conteaza doar ca nu sunt copii, ci mai degraba faptul ca doriti culpa sotului.
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2016
Liliana Gradinaru, Avocat
Da, dacă vreți sa solicitați daune morale judecătorul va judeca cazul.

De principiu ați avea șanse la daune morale dar trebuie dovedite.
Va multumesc pentru raspuns ! Eu doresc doar sa divirtez cit mai repede de le si din vina exclusiva a lui el a gresit...
Va multumesc pentru raspuns ! probele deja sint la dosar. el nu este de acord pe cale amiabila este italian si este orgolios
buna seara ! va multumesc pentru raspuns ! el nu este de acord cu divortul, el este italian. eu vreau sa dizortez cit mai repede acest proces este pe rol de 2 ani si vreau sa imi refac viata cu alt cineva. in calul in care cer daune morale dureaza mai mult divortul ???? astept rastunsul dvs.
Ultima modificare: Joi, 3 Martie 2016
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Sunt de jumatate de ani si nu reusesc sa divortez!!!!!! cosovi cosovi Buna ziua.Sunt in divort cu sotia de jumatate de ani ,a fost de acord sa divortam,dar cand am intentat procesul a inceput sa mi puna piedici banale.Sunt de ... (vezi toată discuția)
In cat timp se termina divortul? ContSters120498 ContSters120498 buna ziua, va rog sa-mi raspundeti si mie la intrebarea din titlu , in urmatoarele conditii: casatorita de noua ani, am depus actiunea de divort pe 30 martie, ... (vezi toată discuția)
Divort pirvuanina pirvuanina Am in familie,un nefericit var,care a fost parasit de sotie,acum 4ani,lasind-ul cu 2,dintr-e cei 3 copii,nascuti in timpul casniciei.Sotia a luat copilul cel ... (vezi toată discuția)