avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inchiriere 2 apartamente in regim hotelier
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inchiriere 2 apartamente in regim hotelier

Sunt o persoana fizica care a inchiriat 2 apartamente de la o societate comerciala. Eu ca persoana fizica vreau sa le inchiriez in regim hotelier la diverse persoane fizice. Aceasta operatiune as dori sa o fac pe persoana fizica si nu juridica daca se poate. Si care ar fi avantajele sau dezavantajele referitor la impozite catre stat pentru PF sau PFA sau Intrep. Indiv. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cea mai convenabila solutie+lamuriri hopeless1 hopeless1 sa zicem am 5masini cumparate pe numele meu si vreau sa le inchiriez la o firma. care ar fi cea mai avantajoasa solutie? si legala normal? sa-mi fac PFA? sau ... (vezi toată discuția)
Apartament cumpărat pe pfa Laura201024 Laura201024 Bună ziua. Eu sunt PFA, în sistem real, unul din coduri este 6820, închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Adinistrator firma si pfa, se poate? ADRIANA RATIU ADRIANA RATIU Buna ziua. As dori sa stiu daca imi pot infiinta o firma la care sa fiu admnistrator si o Intrep. Indiv. tot pe numele meu? Este vreo reglementare care sa ... (vezi toată discuția)