avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita de CAS pentru neplata contributiilor ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita de CAS pentru neplata contributiilor CAS in anii precedenti

Bunaziua,am o problema : Am PFA si nu am platit contributiile la CAS pe anii 2009 -2012.Nu am stiut ca aceste contributii sunt obligatorii si astfel am primit acasa o somatie de executare silita,fiind luat in calcul faptul ca am vandut in anul 2010 un apartament-proprietate personala,venind de plata o suma de 14.000 lei + penalizari+dobanda.Mentionez ca in perioada respectiva aveam un PFA.In 2014 am depus un rand de acte in care ceream recalcularea contributiei la CAS si anularea deciziei de impunere din oficiu.Pana in 2016,nu am primit niciun raspuns,afland pe urma ca cei ce lucreaza acolo mi-au pierdut actele.Pe 5 ianuarie,am primit o somatie de executare silita.In 6 ianuarie,am depus iar un set de acte pentru recalcularea contributiei pe 2009-2012,in cele din urma rezolvandu-se doar pe anii 2011-2012,iar anii 2009 si 2010 s-au prescris.Ce este de facut in aceasta situatie,astfel incat sa anulez decizia de executare silita?Cei de la Bucuresti ma trimit la Ilfov,iar cei la Ilfov ma trimit la Bucuresti.(in momentul vanzarii,aveam adresa in Bucuresti,iar acum stau in Ilfov.)
**mentionez ca termenul limita a expirat,insa cei de la CAS nu ma baga in seama si nu vor sa imi anuleze decizia de executare silita de 14.000 lei+ penalizari si dobanzi(aprox 19.000 ).

Alte discuții în legătură

Poprire pe venituri in urma unor datorii la cas AdrianIoan AdrianIoan În perioada 2003 ianuarie și 2007 ianuarie am fost angajat la o firma cu carte de muncă si cu contract de drepturi de autor. În luna trecuta a fost ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere de la cas ambrafirst ambrafirst Am primit o decizie de impunere de la Casa de Sanatate in martie, dar este calculata si datata din februarie pentru plata contributiei pe ultimii 5 ani/ ... (vezi toată discuția)
Anulare executare silita badila steluta badila steluta bunaziua! va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea situatie; am primit o somatie de plata cu termen o zi in temeiul art 411 dar intrebarea mea este alta ... (vezi toată discuția)