avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare PFA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare PFA

Buna seara, eu sunt Georgel am si eu 2 intrebari pentru dumneavoastra.
- am un PFA deschis in 2010 pentru prestari servicii, a functionat 3 ani fara sa prestez nimic, in 2013 l-am suspendat la Registrul Comertului, vreau sa stiu daca se inchide din oficiu s-au trebuie sa merg s-al inchid personal?
- anul trecut am avut o lucrare la Constanta, la pod la Fetesti am trimis SMS cu nr.si marca masini asa am crezut ca se trimite nu am mai pus acel 1 la sfarsit pentru categoria tarifara, am trecut asa pana in luna octombrie vreo 30 de treceri, acum au inceput sa vina amenzile, pana acum le-am platit pe toate 15 din 30.
Am vorbit cu cei de la CNADNR si mi-au spus ca un proces verbal odata emis nu poate fi anulat, tot ei mi-au spus si ca amenzile se pot sterge in termen de 6 luni adica6 luni ei au timp sa verifice trecerile si 2 luni sa trimita amenzile, sincer mi se pare cam mult 2 luni sa trimiti amenda dupa ce ai incheiat Pvc, adica ei pot verifica si in urmatoarele 2 luni peste cele 6 si apoi sa-ti trimita amenda antedatand Pvc.
Vreau sa stiu daca este vreo cale de iesire din aceasta situatie s-au platesc amenzile incontinuare in afara de faptul de a merge in instanta asa cum au recomandat cei de la CNADNR si a contesta Pvc in situatia in care imi vine 1-2 Pvc pe saptamana.
Asa cum le-am explicat si celor de la CNADNR nu a fost ceva intentionat ca doar nu eram nebun sa trec de atatea ori fara sa platesc, efectiv nu am stiut sa trimit acel SMS.
Ce pot sa fac, ce ma sfatuiti?

Cu stima
Georgel

Alte discuții în legătură

Taxa pod fetesti cristirz cristirz Buna ziua. Acum o luna am fost cu familia la mare. Am urmat instructiunile de plata de pe panourile de informare de pe A2. Am optat pentru plata ... (vezi toată discuția)
Urgent - taxa pod fetești catalindiakonus catalindiakonus Salutare! Sunt într-o mare dilemă! Săptămâna trecută am șofat dinspre Constanța spre București (vineri pe la ora 14:30) trecând involuntar de ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda taxa pod fetesti din cauza nerespectării programului de încasare a taxei Silvian M. Silvian M. Conform informatiilor oficiale CNAIR prezente pe panourile de pe autostradă, în pliantele tipărite și în anunțurile online, pentru două treceri ... (vezi toată discuția)