avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Factura I.I. neplatitor de TVA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Factura I.I. neplatitor de TVA

Buna ziua. Am o II ,sunt neplatitor TVA si am o comanda de combustibil solid pentru o scoala careia ii trebuie factura. Pot sa emit factura ? As dori detalii daca este posibil. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Prefix ro la cui sevenx sevenx Buna ziua, Detin un SRL neplatitor de TVA, prin urmare mi s-a emis un CUI fara prefix-ul RO. Am doua nelamuriri: 1. Bonul de combustibil, pentru a putea fi ... (vezi toată discuția)
Srl neplatitor tva, import extracomunitar. posibil? sabinmcf sabinmcf Buna ziua. Am facut o comanda pe firma( SRL neplatitor TVA). Produsele trebuie sa soseasca din Asia. AM inteles ca am nevoie de un cod EORI. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Urgent - intrebare despre formular factura andradap andradap Buna ziua, avem o firma noua, editura, neplatitor de tva. Va rog spuneti-mi daca formularul/ carnet facturi -neplatitor de tva- se mai cumpara sau se fac ... (vezi toată discuția)