DAN POPESCU 
	    	Avocat

DAN POPESCU 
	    	Avocat	    

pisicaqqq 
	    	Utilizator

pisicaqqq 
	    	Utilizator	    

pisicaqqq 
	    	Utilizator

pisicaqqq 
	    	Utilizator	    

pisicaqqq	                   

vreau sa incep prin a spune ca imi este foarte rusine de ce am facut
acum ceva zile am fost cun un prieten intr-un magazin de unde am incercat sa sustragem ... (vezi toată discuția)
	                    pisicaqqq	                   

vreau sa incep prin a spune ca imi este foarte rusine de ce am facut
acum ceva zile am fost cun un prieten intr-un magazin de unde am incercat sa sustragem ... (vezi toată discuția)

Asd.qwe	                   

Buna seara! Astazi am incercat sa fur din Auchan dulciuri si alte alimente in valoare de 215 Lei. Am fost prins de catre agentii de paza ai magazinului. ... (vezi toată discuția)
	                    Asd.qwe	                   

Buna seara! Astazi am incercat sa fur din Auchan dulciuri si alte alimente in valoare de 215 Lei. Am fost prins de catre agentii de paza ai magazinului. ... (vezi toată discuția)

Cătălin Dorel Ionel	                   

Am fost prins împreună cu un amic ..in Carrefour odata prejudiciul din seara respectiva a fost recuperat însă noi am furat de 5 ori ...furt in forma ... (vezi toată discuția)
	                    Cătălin Dorel Ionel	                   

Am fost prins împreună cu un amic ..in Carrefour odata prejudiciul din seara respectiva a fost recuperat însă noi am furat de 5 ori ...furt in forma ... (vezi toată discuția)