avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... instanta a respins de doua ori plangerea cf. art. 340 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

instanta a respins de doua ori plangerea cf. art. 340 din CPP pe motiv fals ca n-am facut plangere cf. art. 339 din CPP, ce-i fac?

Instanta a respins de doua ori plangerea cf. art. 340 din CPP pe motiv fals ca n-am facut plangere cf. art. 339 din CPP, ce-i fac ca devin agasanti?

De fiecare data trebuie sa reintroduc plangerea impotriva actelor procurului cf. art. 340 din CPP, dupa care iar dau un termen peste o luna tegiversand...

Am probat de fiecare data ca am depus plangerea impotriva actelor procurorului cf. art. 339 din CPP printr-un transcris al emailului semnat pentru conformitate cu originalul. Nu e culpa mea ca prim-procurorul a refuzat sa solutioneze plangerea, si nu e prima data cand refuza si-n alte dosare ale mele, si am dreptul cf. art. 340 (2) din CPP dupa 20 de zile de la introducerea plangerea impotriva actelor procurorului cf. art. 339 din CPP, daca nu e solutionata, sa fac plangerea impotriva actelor procurorului cf. art. 340 din CPP

O fi un dosar foarte greu si compromitator pentru grupul infractional organizat local, dar nu inteleg de ce trebuie sa-si deconspire toti judecatorii pe care-i controleaza atunci :D

Cum propuneti sa conving judecatorii sa-si faca datoria?

Alte discuții în legătură

Autoritatea de lucru judecat si hotararile de respingerea actiunii ca inadmisibila eusaisapte eusaisapte Mi-a fost respinsa nemotivat in fapt si de drept o plangere impotriva actelor procurorului ca inadmisibila cu rea-credinta, si nu-mi aduc aminte ca vreodata ... (vezi toată discuția)
Problema de competenta materiala eusaisapte eusaisapte 1. Am prins in flagrant procurorul general al curtii de apel mintind ca plangerea penala prelabila nu contine descrierea faptelor si indicarea probelor. Acel ... (vezi toată discuția)
Pot face plangere impotriva solutiilor si masurilor procurorului in instanta - de inceperea urmaririi penale, de continuarea urmaririi penale? eusaisapte eusaisapte pot face plangere impotriva solutiilor si masurilor procurorului in instanta - de inceperea urmaririi penale, de continuarea urmaririi penale? Nu sunt de ... (vezi toată discuția)