avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda

Buna ziua!Am primit acum cateva luni la domiciliu un plic cu o amenda de la CNANDR pentru neplata rovignetei dupa ce o camera ar fi inregistrat vehiculul intr-o localitate in care acestia au montate camere.Deoarece vehiculul nu a circulat in localitate respectiva de cand se afla in posesia noastra nemaivorbind de ora si data am contestat in instanta procesul.Instanta a decis ca procesului verbal ii lipseste semnatura agentului constatator si acesta a fost respins dar CNADNR-ul prin reprezentantii sai au facut recurs.As dori sa stiu ce trebuie sa fac ca sa scap de acest proces intrucat consuma timp datorita deplasarilor ce trebuie sa le efectuez.Ar trebui sa continui sau sa platesc amenda ?Personal mi se pare un abuz ca CNADNR-ul sa trimita procese verbale doar cu motivatia ca nu exista rovigneta valabila invocand situatii fictive .Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Contestare amenda lipsa rovigneta Simona Anghel Nagy Simona Anghel Nagy Cum se contesta o amenda pentru lipsa rovignetei de catre o persoana care nu a fost in locul si data mentionate in procesul verbal? (vezi toată discuția)
Apel proces danmdll danmdll Bună seara, De curând am dat în judecată CNADNR pentru lipsa semnăturii olografice din procesul verbal. Ieri a fost ședința, concluzia pe scurt este ... (vezi toată discuția)
Amenda cnadnr monica.daliu monica.daliu Buna tuturor, Am fost astazi sa achit impozitele locale si am fost informata ca sotul meu are de achitat o amenda din 2011, o amenda pentru care nu am ... (vezi toată discuția)