avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenajare panou din plasa umbrire verde
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenajare panou din plasa umbrire verde

va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme: Avem ceva probleme cu vecinul nostru care toata ziua se uita la noi in curte si pentru aceasta vrem sa amenajam acea parte a curtii cu ​PLASA UMBRIRE VERDE HDPE (prinsa pe stalpi de fier bagati in ciment ), este nevoie de autorizatie de constructie ? mentionez ca exista gard facut de veciul nostru , de care nu ne legam .

Alte discuții în legătură

Gardul provizoriu este ilegal? Marcela Emilia Marcela Emilia Buna ziua! Am cumparat un teren intravilan,avem toate autorizatiile,am construit o casa(inca nu este gata).am imprejmuit terenul cu spalieri din beton,bagati ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ma numesc nicolae si am o problema legata de gardul ... Gaitan Nicolae Gaitan Nicolae Buna ziua. Ma numesc Nicolae si am o problema legata de gardul de hotar dintre vecini. Ne desparte un gard de hotar de 17ml in partea din fata a curtii gard ... (vezi toată discuția)
Probleme cu montarea gardului vladdumitru vladdumitru Buna ziua, Am terminat constructia unei case , toate bune si frumoase pana cand am inceput amenajarea curtii si mai exact montarea gradului (din panouri ... (vezi toată discuția)