avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... candidatura la functia de primar- incompatibilitate
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

candidatura la functia de primar- incompatibilitate

Buna seara,
Dacă o persoană deține un PFA și este administratorul unui SRL, poate candida la funcția de primar?
Dacă câștiga alegerile, în cât timp poate să renunțe la PFA și la administrarea SRL-ului astfel încât să nu fie incompatibil?

Alte discuții în legătură

Situatie de incompatibilitate? danpatriche danpatriche Eu candidez pentru functia de primar la alegerile locale din iunie, cumnata mea este contabila pa primarie si daca castig alegerile devin incompatibil . Care ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitatea alesilor locali enached enached Referitor la incompatibilitatea primarilor sau consilierilor locali, care fac sau au facut parte din consiliile de administratie ale RAJA, ANI a declarat ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate primar ales clarias clarias Buna seara,am fost ales primar la alegerile din 10 iunie si am doua probleme: 1.sunt titularul unei intreprinderi familiale; puteti sa-mi spuneti daca pot fi ... (vezi toată discuția)