avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... alegeri locale 2016
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

alegeri locale 2016

Buna seara!
Doresc sa candidez ca independent pentru functia de primar al comunei mele si am o nelamurire legata de persoana care strange semnaturile sustinatorilor : pot merge personal pentru strangera semnaturilor? pot intocmi personal lista sutinatorilor si semna declaratia pe propia raspundere chiar daca semnaturile sunt stranse pentru mine si urmeaza sa candidez?
Multumesc si succes in pregatire pentru campania ce vine!

Alte discuții în legătură

Alegeri locale 2012 - lista sustinatori candidat independent laurahutanu laurahutanu Buna ziua, am tot citit legea si HG intrebari: 1. declaratia se completeaza pe fiecare pagina a listei de sustinatori sau separat de listele propriu-zise, ... (vezi toată discuția)
Gdpr listele de sustinatori pentru candidatii independenti la alegeri sorinv sorinv Pentru ca un candidat independent sa poata candida la alegerile europarlamentare trebuie sa prezinte la BEC 100000 de semnaturi in original Aceste liste sunt ... (vezi toată discuția)
Candidat independent pe listã de partid obiectiv obiectiv Bună yiua ! O persoană independentă politic, dacă este agreată de un partid, poate participa la alegeri pe lista acelui partid fără să devină ... (vezi toată discuția)