avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Se aplica legea sau decizia definitiva
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Se aplica legea sau decizia definitiva

Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta,ca nu ma prea pricep.In anul 2010 am inmatriculat in romania o masinuta pe numele meu platind suma de 1750 euro "taxa de poluare",,jumate din valoarea platita pe masina pentru a o cumpara.In 2014 am dat fiscul in judecata,si in noiembrie 2015 am castigat procesul in care scria ca fiscul trebuie sa imi restituie toti bani,plus cheltuieli de judecata,plus dobanda(nu scria cat),plus taxa de timbru platita pentru a putea deschide procesul,toate astea in termen de 45 de zile de la depunerea actelor cerute de cei de la fisc.Bineinteles ca intre timp a aparut legea care zice ca toti care au cerut bani inapoi ii vor primi in 5 ani.Intrebarea e,daca in decizia definitiva si irevocabila scria ca fiscul trebuie sa imi dea acei bani in termen de 45 zile de la depunerea actelor,ar trebui sa mi dea?Sau acea hotarare nu e mai presus de legea publicata in monitorul oficial in care zice ca bani ii vom primi in 5 ani.Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto in 5 ani / 20% pe an popescumarian1975 popescumarian1975 am citit despre o ordonanta de urgenta care suna cam asa : \\"Plata sumelor prevăzute prin hotărâri judecătoreşti având ca obiect restituirea taxei pe ... (vezi toată discuția)
Taxa auto (proces finalizat - problema de restituire a banilor) problem87 problem87 Buna seara, Ca orice cetatean de rand mi-am achitat taxa de poluare . (2 masini/ 6500lei ) Am dat in judecata, am castigat, evident. Acum e acum.. am ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto chrys28tm chrys28tm buna seara, am inmatriculat o masina in 2008 pe firma, mai pot recupera taxa auto sau este prea tarziu? va multumesc (vezi toată discuția)