avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Despre bogatii lumii
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Despre bogatii lumii

Presedinti de state, oligarhi internationali, oameni de afeceri onerosi, etc. apeleaza la firme de avocatura pentru a-si ascunde averile in paradisuri fiscale.
Cred ca numai o ancheta la nivel global ar putea face lumina. In prezent, nu vad care organism international ar indrazni sa atace o astfel de problema si sa aduca in fata instantelor de judecata pe profitori, iar averile dobandite necinstit ale acestora sa fie confiscate si redate celor pagubiti.
[ link extern ]
sau
[ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Cum se aplica legea in rusia. POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE AªA ARATÃ LEGEA ÎN RUSIA Ruşii nu au nici DNA, nici ANI, nici DIICOT, nici alte mii de instituţii şi organisme care să lupte cu corupţia, aşa cum are ... (vezi toată discuția)
Ati fi de acord cu retragerea suportului guvernamental pentru asociatiile de proprietari ? pitix pitix Adica sa functioneze ca si s.r.l-urile, si sa se asocieze doar cine vrea. Pentru \'Gica-contra\': Nu a fost idea mea, exista deja multe grupuri care cred ... (vezi toată discuția)
Starea bugetara vs starea natiunii Alexandru Munteanu Alexandru Munteanu Joi, revista Capital a publicat un articol despre situatia macro-economica a Romaniei in care se arata ca la nivel de politica economica si bugetara stam ... (vezi toată discuția)