avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salar secretar com, cat III
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salar secretar com, cat III

Buna ziua!

Va rog ajutati-ma, un secretar comuna, cat III, vechime 7 ani cat salariu brut ar trebui sa aiba, venitul net cat ar trebui sa fie, de care sporuri ar putea beneficia?
Este incadrat din data de 31 decembrie 2015 cu un salariu brut de 2630 lei, insa de la prefectura au comunicat ca nu e ok, dar nu a zis, ce si cum ar trebui facut.
Multumesc,
H.

Alte discuții în legătură

Salariul unui secretar de unitate administrativ teritoriala camelia david camelia david este normal ca un secretar de comuna cat II sa in in mana un salar de 1336 lei??? cum se face ca acest salar nu e cel din decembrie, care a fost de 2200 lei??? ... (vezi toată discuția)
Salariu net - secretar municipiu hajnyci hajnyci Buna ziua! Un secretar al unui municipiu cu o vechime de specialitate de 7 ani cat salar net ia? Multumesc (vezi toată discuția)
Salarizare 2010 piramida76 piramida76 Cum se calculeaza salariul pentru ianuarie 2010 daca pe langa salariul de incadrare se da si sporul de vechime? Pentru bugetari am inteles ca salariul va fii ... (vezi toată discuția)