Da, va trebui sa fac si asta! Condamnat cand castig, acuzat si denigrat cand pierd, se pare ca "panamaua" este sportul favorit pe la noi. M-am gandit ca dupa hotarare nu se mai poate schimba, sau e mai comod sa nu se schimbe. Acum, ce mai am de pierdut? Sau, am o sansa sa dovedesc ca "s-a gresit" (ce mult imi place impersonalul!)
Dar impotriva cui fac plangerea? Va trebui sa dau si in stanga si in dreapta! S-a mai intamplatCine este capo di tutti capi, clientul- fara calitate sau "prestatorul" care stie legea dar pentru bani, se face orice? S-a mai intamplat. Imi amintesc de o situatie similara cu un oier bogat, aparat de cineva curajos! fac haz de necaz, dar curajosul/curajoasa mi-a adus mie prejudicii. Deci, acest sfat, venit din partea unei persoane pe care o apreciez si o respect, il voi urma. Dar legea, inseamna ceva, sau este facultativa...este oare necesara pentru ametirea celor care ne cer asta...?!
Panama= cuvant predestinat. Acum sase ore " Liberation" ne aducea aminte...am furat de pe Google, articolul. Stiam istoria de la facultate, asa ca am cautat sa vad daca si ei vor rememora.
Formulati plangere penala ptr.infractiune de fals material in inscrisuri oficiale, daca inscrisul provine de la o institutie publica(art.320 NCP) sau,fals in inscrisuri sub semnatura privata (art.322 NCP), precum si ptr.uz de fals(art.323 NCP).
Multumesc doamna avocat si domnule avocat. Pentru mine este intradevar o mare frustrare, sa fi muncit la documentare, sa fi controlat toate afirmatiile, sustinerile sa avem si motivarea in drept, probe, sa ne trezim cu o incalcare grosolana a legii, cu o inselaciune pe care o instanta sa o ia drept pretentie valabila, din partea reclamantului- intimat si in fina lsa castige! Imi pare rau de un tanar avocat, aparator din oficiu la fond, care nu stiu ce a invatat, din acest proces-scoala. fiu de avocat cu experienta, care l-a si indrumat. Cand o lege cu vreo 60 de articole, este folosita in hotarare prin citand articole prin omisiune (cele care convin!), sau reproducand aprecieri care nu isi aveau locul, folosite in loc de argumente pro causa, pe care nu le aveau.
Iertare, revin, am sa fac acea plangere penala, in rem, nu stiu ce fel de persoane sa chem...unii sunt total " neinitiati", altii sunt cei implicati, dar "cu tupeu", nu stiu daca si o firma, caci este vorba despre lucrari facute numai pentru a se sifona bani. o lucrare de doua parale, de la care nu am vazut in dosar decat un biet contract,(adica, o promisiune care se putea sau nu realiza sau nu- si nu s-a prea realizat si nici nu era necesara, fara factura si fara sa se stie cati bani s-au platit in realitate. Nu este nici o institutie publica, este o asociatie, sunt unii scapati de sub control, o categorie care isi face de cap cu concursul unor autoritati, cum le stim. Nu este vorba de o mare pierdere materiala, am compensat ce au furat (si am putut dovedi si recupera prin cererea reconventionala)- cu ce au furat si nu au vrut altii sa constate. Cred ca doamna avocat a stiut sa evite prin absenta intrebari care ar fi facut mai greu de dat o astfel de solutie- Credeti ca mi-a fost incalcat dreptul la aparare?
Am sa fac ce m-ati sfatuit, parca fiecare avem o datorie fata de propria persoana si fata de ceilalti.